Mijn naam is Wendy en ik ben een enthousiaste fotografe. Sinds 1 Augustus 2019 ben ik gestart met Pilonfotografie als zzp-er. Het is een een nieuwe wereld, zzp-er zijn, maar wel erg leuk en er valt veel te ontdekken.

Op dit moment werk ik met een Canon 5Dsr, die ik sinds Oktober 2016 heb. Daarnaast heb ik een Canon 5D mkII als reservecamera (die ik sinds oktober 2014 heb) en mijn man heeft een Canon 70D. Ik werk onder andere met een Canon 24-105mm, Canon 70-200mm lens, een 50mm Canon (macro) lens, een Canon 50mm 1.4. Ik heb uiteraard meer lenzen, maar dit zijn mijn meest gebruikte. Sinds maart 2016 heb ik een nieuwe reportage flitser aangeschaft, daarnaast gebruik ik voor macro mijn (led)ringflitser.

Regelmatig gaan mijn man en ik op zoek naar leuke plekken om te fotograferen en de hond vind het ook heerlijk om dan mee op stap te gaan. Dus we proberen altijd een goede combinatie te vinden hierin.

Inmiddels ben ik klaar met de basisopleiding bij de FotoAcadmie in Amsterdam en het vervolg hiervan, dit alles afgerond in 2019. In de toekomst ga ik zeker nog meer cursussen en opleidingen volgen. Op deze manier kan ik mezelf blijven ontwikkelen en uitdagen.

Mocht je meer informatie willen over een fotoshoot of wanddeciratie, dan is het altijd vrijblijvend om contact met mij op te nemen via e-mail pilonfotografie@gmail.com.

Als je het leuk vind om meer van mijn foto’s te zien, kun je ook een kijkje nemen op mijn website.

Veel kijkplezier en groetjes

Wendy

Je kunt mij ook volgen op Facebook en Instagram. Ik hoop je daar te zien!