Maart is alweer bijna om en de derde maand in 2021 is dan voorbij. Tijd voor de derde foto van dit jaar van mijn #12maandenproject. Deze maand heb ik voor deze foto gekozen van onze 13-jarige Labrador.

Meggy, onze Labrador, gaat heel graag overal mee naar toe. Maakt niet uit of het naar het werk is, naar vrienden of familie of gewoon lekker een wandeling buiten. De dag dat ik deze foto maakte, was ze mee naar mijn man zijn werk. Hij zou een dagje klussen en wij gingen mee. Meggy is daar vaker geweest en altijd op haar gemak en heeft daar ook een heleboel mensenvriendjes.

Ik was die dag een beetje aan het rommelen met mijn camera en foto’s aan het maken van mijn man en een collega van hem die daar aanwezig waren. Meggy was er lekker bij gaan liggen in het zonnetje die door de schuifdeur scheen. Ik kon het het niet laten om een de camera op de grond te zetten en een foto te maken van hoe lekker relaxed zij daar ligt.

Achteraf, toen ik de foto bekeek op de computer, bedacht dat dit misschien in zwart/wit weleens heel mooi kon zijn en zo heb ik de foto omgezet en het resultaat bevalt mij wel. Meggy, in relax stand…. dit is mijn Maartfoto voor het #12maandenproject.