Mei is weer begonnen en dus weer tijd voor een nieuwe maandfoto van mijn 12 maandenproject. Ik vond het lastig, want ik heb een hele mooie foto die ik in April heb gemaakt, maar die kan ik nog niet delen…. dus die houden jullie op een van de platforms nog tegoed. Dus ben ik gaan zoeken en denken wat speelde er deze maand nu als richtlijn waar ik een foto van kan kiezen wat past in het project.

Toen bedacht ik mij dat ik deze maand bezig ben geweest met fotografie van honden in de studio. Graag wilde ik even wat dingen uitproberen voor ik naar een echte sessie ging met een prachtige zwarte Labrador. Dus wat is er nou handiger dan mijn eigen model even te gebruiken, bruin, niet zwart, maar voor wat ik wilde proberen, maakte dat niet uit. Hiervoor heb ik ook al de hond van mijn moeder even als model ingezet….de dingen die ik daar uithaalde ging ik in deze testsessie met mijn eigen Meggy nog verder uitdiepen.

Dus deze maand heb ik voor een foto gekozen die ik met mijn telefoon heb gemaakt, met mijn eigen model, in mijn kleine studio, die opgebouwd was in de zijkamer, die eigenlijk nog in de verbouwing zit. Maar dat was wel wat er deze maand voor mij speelde en waar ik mee bezig was en daar draait natuurlijk het #12maandenproject om en zo zien jullie een stukje achter de schermen….

Deze maand niet mijn mooiste foto, maar wel de leukste met een stukje achtergrond. Je ziet zo links en rechts ook stukjes van de statieven die de achtergrondrol omhoog houden …