De eerste week van Augustus zit er alweer op, tijd om dus weer een nieuwe foto van de maand te kiezen. Dit keer is Juli aan de beurt. Eens even de map van Juli erbij pakken en doorheen scrollen, wat vind ik nu de leukste foto van deze maand…..

Ik scrol en scrol en kom erachter dat de kleine pup in ons huis echt ons leven momenteel beheerst. Op een positieve manier, dat wel hoor, begrijp me niet verkeerd, maar ik heb voornamelijk foto’s van de honden. Maar…. er zijn andere foto’s…. jaja, was even zoeken en meteen het besef dat ik deze maand niet vergeet ook eens een andere foto te maken hahaha.

Want in Juli heb ik een hele leuke fotoshoot met Pamela gedaan. De foto’s uit deze shoot zijn behoorlijk geslaagd, ook Pamela was er erg blij mee. Gelukkig kan ik dus ook nog andere foto’s tonen uit Juli dan alleen de puppyspam. Ik heb voor deze uit de serie gekozen, omdat ze hier lekker ontspannen zit, niet persé heel erg geposeerd en ze er uitziet zoals ik haar heb leren kennen. Een hele leuke, spontane vrouw en heel open. We gaan zeker nog eens een kop koffie doen samen. 😁

Dit is mijn Juli foto uit mijn #12maandenproject… op naar Augustus.