De eerste dag van 2022, iets met nieuwjaar, beste wensen en geluk en gezondheid. In werkelijkheid gaan we de eerste dagen braaf onze voornemens volgen om dan weer af te haken, tenminste dat is meestal het geval. Dit betekent overigens niet dat ik jullie, mijn volgers en lezers niet het allerbeste voor 2022 gun.

Even op de officiële tour, de allerbeste wensen voor 2022 voor jullie en dat het maar een jaar mag worden zoals ieder voor zich wenst, en dit is uit de grond van mijn hart.

Dan begint het terugkijken naar het oude jaar en het vooruit kijken naar het nieuwe jaar. Vorig jaar ben ik begonnen met het #12maandenproject, superleuk maar in Augustus bleef ik hangen. Dat het een maandje ergens wat later kwam door vakantie zou niet zo erg zijn. Alleen na de vakantie kwam er een soort golf van gebeurtenissen en onverwachte zaken op mijnnpad en moest mijn Social Media, de blog en mijn projecten even op hold gezet worden.

Voorgenomen om dit in de Kerstvakantie op te pakken, maar helaas ging er hier ook wat spreekwoordelijk roet in het eten, want ik brak vlak voor de vakantie mijn vinger, wat opgevolgd werd door gips, een operatie en vooral die hand met gebroken vinger niet mogen belasten. Dus zit ik nu, gelukkig zonder gips nu, met 1 hand en een klein beetje mijn andere hand, dit bericht te schrijven… te typen eigenlijk.

Toch wil ik graag mijn #12maandenproject 2020 afmaken. Dus ga ik mijn (missende) foto’s per maand hieronder op een rij plaatsen….want dat ik niet blog of zelfs even niet op Social Media heb gepost, wil niets zeggen over de gemaakte foto’s… die zijn er wel degelijk…. Ik zeg, veel kijkplezier en laat vooral weten wat je ervan vind of als je misschien vragen hebt, dat mag altijd in de reacties of een pb/mail als je dat liever doet. Geniet van 2022 en we komen snel weer terug!

Augustus, onze pup groeit als kool. En ze wordt al behoorlijk eigenwijs, eentje met een pittig karakter zo blijkt.
September, onze vrienden van Jausenstation Bad Fusch. Superenthousiast, lekker eten, mooie locatie en een plek waar we echt graag vaker terugkomen, dit was al het tweede jaar dat we bij ze kwamen.
Oktober, een foto geprint van onze pup (op de foto 8 weken) slapend op de poot van onze oudste woef van toen 13 jaar. Inmiddels is de pup 8,5 mnd en de oudste 14 jaar en hebben ze samen met ons gister oudejaarsavond gevierd. Deze print komt overigens in een mooie lijst in de huiskamer te hangen. Eerst nog de juiste lijst vinden.
November, pup mag inmiddels wat meer lopen, dus besloten naar een losloopbos met omheining te gaan. Camera mee en daar deze plaat kunnen vangen…
December, de dag dat ik mijn vinger brak en voor bijna een week in het gips ging tot de dag van de operatie. Het was een gecompliceerde breuk, oorzaak een cyste. Nu in het revalidatie traject wat nog wel even gaat duren. Dus even geen fotografie… ik kan de camera niet handelen…. Maar ik knoei wat aan met mijn kleine compact en mijn telefoon… je wordt er handig mee. Maar ik kom terug en beter ook!!