Allemaal net iets trager met de berichten dan normaal. Sommige van jullie hebben het vast al meegekregen op mijn social media, wij hebben er namelijk een nieuw gezinslid bij. Een Labradorpup van (op het moment van schrijven) 11,5 weken. Met 8 weken hebben wij haar opgehaald en inmiddels is ze dus al 3,5 week bij ons thuis.

Je leven gaat ondersteboven, want ze moet alles leren en dat is superleuk, maar ook wel echt een echte uitdaging en uitvinden waar zij het beste op reageert. Wij willen haar graag met veel liefde en geduld opvoeden en dat is niet altijd de makkelijkste weg… en soms werkt het ene niet en dan is het zoeken naar het andere wat wel werkt. Maar stap voor stap zien wij vooruitgang, dus we blijven hard werken met haar.

Dan begrijp je inmiddels wel, dat de foto voor de maand Juni deze keer bestaat uit een foto van onze Labradorpup Whoopy. Whoopy wil graag bij onze oudere Labrador Meggy liggen, maar Meggy vind dat soms nog een beetje moeilijk en te druk, meeste tijd gaat het goed, maar ze mag niet altijd nog dichtbij komen. Maar de foto die ik voor deze maand heb gekozen, daar ligt ze heerlijk te slapen op de poten van mijn oudste, die hier aangeeft dat ze het wel accepteert. Voor mij is dit de belangrijkste foto de maand Juni…